Grøn samvittighed

Strandpark-Amager byggeriet tager ansvar, når det gælder en renere fremtid for os alle. Med 3-lagsruder i vinduerne og solceller på tagene ligger byggeriet langt over standard, når det gælder energiøkonomi og den grønne tanke.

Energimærke 2015

Strandpark-Amager er et lavenergiklasse byggeri og har det grønne energimærke A 2015, hvilket betyder, at byggeriet opfylder alle de energi- og tæthedskrav, der først fra 2015 bliver lovpligtige.

Hvidevarer

De hvidevarer som du bruger oftest, såsom vaskemaskine, køle-/fryseskab og opvaskemaskine, skal være de mest energirigtige på markedet. Det får du med Siemens eco PLUS-mærkede hvidevarer – et energimærke der garanterer det bedste inden for energieffektivitet.

Ydermere er der lagt vægt på støjsvage hvidevarer, så opvaskemaskinen kan sættes i gang straks uden at genere gæsterne i stuen.

Se mere om energimærkede og kompromisløs energieffektivitet på Siemens website.

For energiklasser og støjniveauer se materialelisten.

Energimærke A 2015

Eco plus - Siemens

Solceller og Sedumplanter

Selv på taget er der tænkt på miljøet. Hvor der ikke er solceller, er der i stedet plantet grønne og røde stenurter. Det er såkaldte Sedumplanter, der absorberer, magasinerer og reducerer regnvandsafstrømning, hvilket aflaster kloakkerne. Samtidig er de yderst smukke at se på og bløder bygningens arkitektur op med en henvisning til Nordens natur.

Besparelser og god samvittighed

En energirigtig bolig giver dig besparelser på vand, el og varme, perfekt indeklima og naturligvis en god, grøn samvittighed.

Kontakt

Deas - Dirch Passers Allé 76 - 2000 Frederiksberg - T: 7030 2020 - E: amagerstrandpark@deas.dk
www.deas.dk